TILBYGG GRØNNEGREND

 
DSC_0528 s lite farge.jpg

Tegning front.JPG
Tilbygg skjema.PNG
 
 
 
 
DSC_0522+s+lf.jpg
 

Tilbygg 77 m2 over to etasjer.
Ferdigstilt 2016

Eksisterende bolig er en arkitekttegnet bolig av Aage Blich og Chr. Stensaker og en har søkt å finne et formsvar som kan harmonere og ikke miste det særegne ved eksisterende bygg.
Planløsning i hovedetasjen var romlig med store vindusflater i stue og kjøkken. Men med en smal og bratt trapp ned til underetasjen var det vanskelig å kunne utnytte denne. I tillegg var deler av kjelleren bygget for oppbevaring og det ville medføre store kostnader å bygge disse om til oppholdsrom.
En valgte da å bygge et tilbygg delt opp i to deler der øverste del er en forlengelse av hovedplan med god trapp som binder sammen underetasjen.

 

Et gjennomgående gangareal knytter sammen eksisterende underetasje og den nye delen.
Skyvedører som kan åpnes uten å stjele areal og lysinntak i begge ender av gangen gjorde en smal gjennomgang lys og luftig .

 

Tilbake til prosjekt ⟶

Morona Arkitekt-studio - mob 90126295 - morona@online.no - org.nr. 997 354 699